anlita en flyttfirma för en säker kontorsflytt

Flytta företag med hjälp av en flyttfirma

Att flytta sitt företag till ett nytt ställe betyder ofta utöver all stress att du faktiskt växer. Du har gjort en investering som nu börjar löna sig och du expanderar nu genom att flytta ditt företag till ett nytt kontor eller affär, med avsikten att växa ytterligare. Betyder det att du måste vidta särskilda åtgärder för att se till att ditt livsverk hålls säkert och klarar sig väl under flytten?

Att välja en flyttfirma för att flytta ditt företag

Om du beställer flytthjälp av en erfaren flyttfirma kommer det ge dig just den säkerhet du behöver för företaget då du ska flytta till nya lokaler. Oavsett om du är ett företag som säljer olika redskap, delikata och ömtåliga saker, eller har någon halvfärdig order som måste förvaras i säkert förvar, så har en bra flyttfirma både erfarenheten och arbetskraften för att säkert utföra din flytt. Följande råd kommer att se till att du lyckas anlita den bästa flyttfirman för jobbet, det vill säga ett företag som både säkert och effektivt kan flytta ditt företag från A till B.

Pålitlighet

Ditt första möte med flyttfirman är a och o. Träffa arbetsledaren eller chefen innan för att gå igenom flytten och vilken sorts företag du vill ha flyttat. Be personen att ta med sig en kopia på deras standard kontrakt så att du i förväg i lugn och ro kan läsa igenom och förstå alla klausuler. Ställ detaljfrågor om deras tjänster och be om kontaktuppgifter till forna kunder, för en seriös flyttfirma kommer att vara stolt över alla de jobb de utfört innan er träff. Har de inte numren med sig så bör de kunna skicka dem till dig ganska så snabbt efter ert möte.

Omdömen

Internets makt gör att ett rykte är oundvikligt. En flyttfirma kan inte ta bort deras omdömen (negativa eller positiva) från webbsidor såsom Google, Gula sidorna och Blocket. Men kom ihåg att ett negativt omdöme inte alltid är katastrof. De bästa flyttfirmorna brukar leta upp deras negativa omdömen och försöka vidta åtgärder för att vända den tillsammans med kunden. Titta efter sådant också.

Försäkring

Hör dig för om vilken sort försäkring som gäller under flytten. Kom ihåg att det är ditt livsverk som ska flyttas av flyttfirman. Se till att försäkringsalternativen de erbjuder inte bara är täckande utan att du också förstår dem.

Tidsplan

Om ditt företag är i flytt under en längre tid kommer du inte kunna arbeta som du ska. Och om arbetet blir stillastående av och till så förlorar du också inkomst. En erfaren flyttfirma bör kunna uppskatta en vettig tidsplan för hela flytten. Även om att skynda på för att nå en deadline kan vara farligt, så krävs det en tidsplan som följs, eller i alla fall att man gör klart en sak i taget, för att kunna säkerhetsställa att ditt företagande inte hamnar i kläm. Fråga flyttfirman hur de hanterar kriser, störningar och problem i arbetet och hur ofta det inträffar.

Flyttfirman du anlitar kan bli skillnaden mellan succé eller katastrof för ditt företag under din flytt. Lista allt du behöver och jämför flyttfirmorna innan du skriver kontrakt med en av dem. Flyttfirman måste vara pålitlig, erfaren och ha känsla för service. Allt annat är helt enkelt inte rätt för just din företagsflytt.

Gör en intresseanmälan för flyttstädning i Burlöv om du behöver städhjälp.